Header

Platvloers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gegroet Aardlingen!

We zijn in 2005 vertrokken naar onbekende werelden. Vanuit onze ruimtekruiser, de H.M. Betty Davis II, hebben we dingen gezien en gehoord die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Nu, in 2016, zijn we weer geland op onze thuisplaneet en proberen wij ons weer aan te passen aan het aardse.Beter gezegd, proberen wij het aardse aan te passen aan ons.

We geven feesten om onze terugkomst te vieren, waarin we via onze Plat Funk, toenadering zoeken tot ons moderne volk om zo onze boodschap over te brengen. Met onze nieuwe toegewezen namen KonStrUktO(Aardse naam Arjen den Boer) en Duko – (Aardse naam Jeroen Kurpershoek) re integreren wij in het aardse samen met onze mede lotgenoten, Ro,  Piño en Sjo-erdt.

We zijn nooit gestopt met het vastleggen van kosmische klanken. Zo hebben we in de een of andere nevel een verslag van ‘de Schrootoorlog’ vastgelegd die daar aan de gang was, na daar de een of andere tape op het een of andere strand te hebben gevonden. Natuurlijk klinkt dit album in een atmosfeer van zuurstof anders en moet het daarom opnieuw bewerkt worden.

Ook het originele spel van de bevolking, dat diende als afleiding van al hun ellende, wordt aangepast aan de 1G zwaartekracht. (dit spel was tevens ons favoriete tijdverdrijf op onze ruimtekruiser tijdens de lange terugweg.)

Via dit kanaal houden we de thuisplaneet op de hoogte van onze feesten en souvenirs. 

Contact is waar het om draait.

Breng het naar uw leiders![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]